Team Groen

36 uur per week

Groenmedewerker

Jij zet met jouw groene vingers onze gemeente verder in bloei!

Team Groen heeft ruimte voor een groenmedewerker.

Ben jij in je element als je in de buitenlucht samen kunt werken aan het openbaar groen van de gemeente Terneuzen? Dan zoeken wij jou.

Jouw uitdaging

Als groenmedewerker verricht je werkzaamheden in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, in hoofdzaak in het openbaar groen. Wij vragen daarom iemand die machines en apparaten kan bedienen bij grootschalig groenonderhoud. Daarnaast verricht je onderhouds- en aanlegwerkzaamheden zoals plantwerk volgens een beplantingsplan en diverse werkzaamheden op de gemeentelijke begraafplaatsen. Je bent verantwoordelijk voor de aflevering van kwalitatief goede producten.  

Verder rekenen wij op een flexibele instelling en ben je bereid alle binnen de afdeling en het team voorkomende werkzaamheden aan te pakken. Als het nodig is eventueel ook buiten de gangbare werktijden, bijvoorbeeld vanwege inzet bij piketdienst zoals gladheidbestrijding of vanwege weersomstandigheden.

Jouw Team

Team groen bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het openbaar groen, de sportvelden en de gemeentelijke begraafplaatsen. We hebben het groenbeheer onderverdeeld in drie wijken. Per wijk is een uitvoerder verantwoordelijk voor de aansturing in werkzaamheden. Daarnaast kennen we A en B medewerkers die op basis van kennis en ervaring binnen onze wijken werken.

Kom je bij team groen werken dan maak je kennis met alle diverse werkzaamheden en rouleer je in de diverse wijken.

Jouw eigenschappen en competenties

Een groenmedewerker is een echte teamplayer. Je werkt dagelijks samen met diverse collega’s. Daarnaast ben je bereid om gedetacheerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden.

Als groenmedewerker A beschik je over:
•    Minimaal een afgeronde mbo 3 opleiding bij voorkeur op het gebied van groenvoorziening;
•    Je beschikt over een brede plantenkennis en je bent verantwoordelijk voor de tijdsbewaking;
•    Je vind het leuk om een sub wijk of een klus te begeleiden, hiervoor ga je aan het werk met een of meerdere B medewerkers en of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
•    Je bent bereid om relevante opleidingen en cursussen te volgen om o.a. veilig te kunnen werken in de groenvoorziening;
•    Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).

Als groenmedewerker B beschik je over:
•    Minimaal een afgeronde mbo 1 of 2 opleiding bij voorkeur op het gebied van groenvoorziening;
•    Je bent bereid om relevante opleidingen en cursussen te volgen om o.a. veilig te kunnen werken in de groenvoorziening;
•    Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).

Ons aanbod

De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. Daar passen ambities bij van formaat en ingewikkelde keuzes. De ene na de andere uitdaging krijg je zo voorgeschoteld. Daar staat tegenover dat het zorgt voor een leuke en interessante afwisseling in je werk. En wij zorgen ervoor dat je volop de ruimte en het vertrouwen krijgt om dat op jouw manier te doen! In uitdagingen, flexibiliteit, opleiding en ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je daarom:

  • Groenmedewerker A: een salaris van maximaal € 3327 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 5 cao gemeente). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren, zetten we de arbeidsovereenkomst na één jaar om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Groenmedewerker B: een salaris van maximaal € 3174 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 4 cao gemeente). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren, zetten we de arbeidsovereenkomst na één jaar om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je zet het budget naar eigen wens in. Bijvoorbeeld voor extra verlof, een fitness abonnement of extra salaris op het moment dat het jou goed uitkomt.
  • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer van € 0,23 per gereisde kilometer en een thuiswerkvergoeding 
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. We hebben een online leerplatform, Good Habitz, maar zijn ook benieuwd naar jouw persoonlijke wensen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, vergoeding van de tunnelkosten, verlof faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid en toegang tot het zwembad.
  • Een goede werk/privé balans dankzij flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken door verstrekking van smartphone en laptop.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze Werken bij pagina. Laat je hier ook inspireren door verhalen van onze collega’s!

Solliciteer!

Pak je ruimte en stuur ons je sollicitatiebrief en cv via de knop ‘Solliciteren’. Wij bieden je de kans om je carrière bij ons een vliegende start te geven, of juist verder in te vullen met volop mogelijkheden!

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Robbie Janse. Dat kan via tel.nr. 06-13311842 of e-mail r.janse@terneuzen.nl.

Solliciteren kan tot en met dinsdag 7 mei 2024.

 

 



Referentienummer:

26-24

Sluitingsdatum:

07-05-2024

Locatie:

Terneuzen

Contactpersonen:

Robbie Janse

mobiel: +31 0613311842

Kantooradres: